Oliehandel

Brandstoffenleverancier op locatie

Wij zijn brandstoffenleverancier van dieselolie en petroleum op locatie.

Wij leveren aan iedere onderneming die brandstof nodig heeft, zoals agrarische, transport- en loonbedrijven. Deze brandstoffen moeten geleverd worden in KIWA-gecertificeerde tanks. Ben je nog niet in het bezit van een gecertificeerd installatie, neem dan contact met ons op. Wij regelen het voor je. Onze tanks zijn dubbelwandig en hebben het vereiste KIWA keurmerk. Met dit keurmerk en een installatiecertificaat voldoe je aan de milieuwetgeving.

Tijdelijke brandstofopslag op locatie

Bij een evenement, verbouwing of bronbemaling heb je tijdelijk veel diesel nodig om de stroomaggregaten te laten draaien. Om ervoor te zorgen dat de stroom niet uitvalt, hebben wij de perfecte oplossing: een ‘mobiele’ tank. Hiermee zit je nooit zonder diesel en daarmee nooit verlegen om stroom. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Snelle brandstoffenlevering

Heb je snel dieselolie of petroleum nodig? Als brandstoffenleverancier zorgen wij dat je je brandstof binnen een dag hebt. En met spoed zelfs binnen een paar uren. Een belletje aan ons is genoeg om je bestelling door te geven.

Openingstijden

7 dagen per week